Rockerii de la Iris sosesc, vineri, la Oradea, pentru prima oară de când Cristi Minculescu a părăsit trupa.

Concertul se va desfăşura începând cu ora 22, în localul Window Pub, din Pasajul Vulturul Negru, iar în cadrul acestuia spectatorii vor putea auzi piese precum "Cine mă strigă în noapte", "Trenul fără Naş", "Pe ape", "Strada ta", "Baby", "Somn bizar", "Mirage", "De vei pleca", "Să nu crezi nimic" ori "Casino".

Preţul unui bilet la concertul de vineri este de 25 de lei.

Cum se ştie, Cristi Minculescu a părăsit formaţia în vara anului trecut, după care trupa a încercat o colaborare cu Toni Şeicărescu. La sfârşitul lunii iunie, anul acesta, însă, formula s-a schimbat iarăşi, noul solist al trupei fiind tânărul Rafael. Acesta a devenit cunoscut în lumea muzicii, după ce în anul 2000 a câştigat trofeul Festivalului de la Mamaia, la secţiunea Interpretare.

Fiind una dintre cele mai longevive şi iubite formaţii româneşti, Iris a făcut istorie în rockul autohton timp de peste trei decenii şi jumătate.

Decoraţi cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler în octombrie 2007, membrii trupei au evoluat, de-a lungul carierei, în faţa a peste 9 milioane de oameni, în peste 5.000 de concerte.