Faimoasa trupă Iron Maiden, rockerii care au pus bazele noului val de heavy metal britanic, concertează în această seară în parcarea mall-ului Polus Center din Cluj. Acesta este cel de-al doilea concert al formaţiei în România, după ce în 2008 artiştii au făcut un show de neuitat la Bucureşti.

Potrivit siteului www.servuscluj.ro, de unde doritorii au putut să îşi achiziţioneze biletele pentru 100 de lei, astăzi biletele mai pot fi cumpărate la acelaşi preţ în puncte din Cluj Napoca pe strada Regele Ferdinand nr. 30 (vizavi de Poşta Centrală) şi la Hard Club de pe strada Republicii nr. 110, Complex Observator, dar şi în reţeaua de magazine Diverta.

"Nu există zone speciale de acces cu alte preţuri. Intrarea se va face prin prezentarea biletului. În ziua de 15 august, pentru a evita specula, vor fi amplasate puncte de vânzare a biletelor în zona de acces pietonal dinspre Floreşti (zona Metro) şi în zona de acces pietonal dinspre Cluj (zona podului N). Nu cumpăraţi bilete de la bişniţari! Vă asumaţi riscuri inutile!", avertizează organizatorii.

Concertul de la Cluj face parte din turneul mondial "Final Frontier", care anunţă şi apariţia albumului omonim, ce va fi lansat la numai o zi după concertul din România.

Noul disc conţine zece piese şi include şi "El Dorado", care a putut fi descărcată gratuit începând cu luna iunie (un cadou pe care membrii trupei au vrut să îl ofere fanilor).

"The Final Frontier" a fost înregistrat în studiourile Compass Point din Nassau, Bahamas, şi este al cincisprezecelea album de studio al trupei. Iron Maiden a vândut peste 80 milioane de discuri de-a lungul celor peste 30 de ani de carieră, fără ca piesele grupului să fie difuzate la radio sau televiziune. Pe lângă albumele de studio, prolifica formaţie se mai poate lăuda cu nouă albume live, cinci compilaţii şi patru EP-uri.