Kerry Campbell este cosmeticiană în San Francisco şi le povesteşte cu mândrie reporterilor de la The Sun despre grija cu care-şi pregăteşte fiica pentru un destin măreţ. "Tratamentele acestea îi vor garanta lui Britney că va ajunge celebră", susţine femeia. Încă de acum, Britney participă la concursuri de frumuseţe pentru copii.

Kerry Campbell îşi şi epilează fiica pe tot corpul, inclusiv în zona pubiană, ca să se asigure că atunci când va fi mare nu-i va mai creşte nici măcar un singur fir de păr în acea zonă. "Ştiu că într-o zi ea va ajunge model, actriţă sau cântăreaţă şi tratamentele pe care i le aplic acum îi vor asigura o faţă tânără şi proaspătă, de copil, pentru multă vreme", crede mama fetiţei.

Micuţa Britney pare şi ea de acord cu tratamentele mamei. "Prietenii mei cred că e cool că îmi fac toate aceste tratamente şi vor şi ei să fie ca mine. Mă uit în fiecare seară în oglindă după riduri şi când văd câteva vreau mai multe injecţii. De obicei mă durea când mi le făceam, dar acum nu mai plâng aşa de mult. Mai vreau să-mi pun şi silicoane, şi să-mi aranjez şi nasul", spune fetiţa la numai opt ani.

Deşi la vârsta ei fetiţele nu au lăsat încă joaca şi lumea păpuşilor, Britney se simte deja ca un supermodel. "Merg şi la balet, şi la înot, şi nu trebuie să-mi fac griji că am păr pe picioare. Chiar dacă durerea mă face să plâng, când se termină totul mă simt ca un adult cool". Mama ei susţine că fiind cosmeticiană ştie ce face: "Îi injectez 1-2 ml de soluţie de Botox de fiecare dată". Nici în America, nici în Europa nu sunt legi care s-o oprească.