Cunoscuta trupă rock Celelalte Cuvinte va concerta duminică seara în pub-ul Moszkva din centrul Oradiei.

"Celelalte Cuvinte nu se spun, se simt, se trăiesc şi se dau din cap. Pe 27 noiembrie redescoperi tainele Ispitelor, vers cu vers, glas cu glas, rând cu rând, ceas cu ceas...", se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook. 

În prima parte a evenimentului, membrii trupei Celelalte Cuvinte în frunte cu solistul Călin Pop vor interpreta piesele de pe albumul "Ispita", lansat în anul 1997 de trupa orădeană sub format de casetă, iar mai recent masterizat sub format de vinil și pe platformele de streaming.

În a doua parte a concertului, membrii trupei vor interpreta melodii de pe noul album al formaţiei, care va apărea în curând, sub egida Universal Music.

Unele piese de pe viitorul album au fost deja lansate şi pot fi ascultate pe platformele de streaming. Între acestea se numără "Aproape cerul", "Nesupus", "Plecând încet" sau "Muza mea". 

Biletele pentru concertul de duminică, programat la ora 19, s-au pus deja în vânzare şi pot fi cumpărate online, de pe Ambilet.ro. Un bilet costă 80 de lei pentru adulţi şi 40 de lei pentru elevi, în baza carnetului vizat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!