Studenții și doctoranzii în istorie de la Universitatea din Oradea vor avea acces la mai multe cărți și studii, pentru a-și completa cercetările.

Profesorul și istoricul Mihai Drecin a donat Centrului de Studii Interdisciplinare „Silviu Dragomir” din cadrul Școlii Doctorale de Istorie 3.000 de cărți de specialitate și periodice, din biblioteca sa personală.

„La Centrul de Studii Interdisciplinare „Silviu Dragomir” din cadrul Școlii Doctorale de Istorie, Universitatea din Oradea, în prezența profesorului univ.dr.habil. Sorin Șipoș, directorul Centrului de Studii Interdisciplinare „Silviu Dragomir” și a profesorului emerit Mihai Drecin, au fost semnate actele de donație către Centrul de Studii Interdisciplinare a 3.000 cărți de specialitate și periodice din biblioteca personală a profesorului Mihai Drecin. Mulțumim domnului profesor pentru acest gest de mare generozitate!”, a transmis directorul centrului.

Aceasta este a doua veste bună primită de Școala Doctorală de Istorie din cadrul Universității orădene în acest an. Pe 17 ianuarie, a fost publicat ordinului ministrului Educației prin care această școală a primit acreditarea pentru alți 5 ani, în urma unei evaluări făcute de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.