În aşteptarea meciurilor de la EURO şi Copa America, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Italia – Spania (ora 22:00) cota 2.65

Italia şi-a rezervat locul în semifinale cu o victorie impresionantă în sferturi împotriva Belgiei, naţionala de pe primul loc în clasamentul FIFA.

De cealaltă partea, Spania a trecut de Elveţia în sferturi după loviturile de departajare, fiind a patra oară când reuşesc acest lucru la EURO, ceea ce reprezintă un record al competiţiei. Elevii lui Luis Enrique s-au bucurat până acum de 3 autogoluri în favoarea lor, iar în mod remarcabil, pănâ în acest punct al competiţiei s-au marcat mai multe autogoluri decât în celelalte 15 ediţii împreună.

Dacă punctele forte ale spaniolilor ar putea fi penalty-urile şi autogolurile adversarilor, trupa lui Mancini se bazează pe alte elemente, precum: forţa grupului, recordurile doborâte în ultima perioadă prin prismă prestaţiilor solide şi chiar eliminarea uneia dintre favoritele europeanului, Belgia.

*Mozzart Bet răsplăteşte cu 24 de beri orice bilet caştigat cu o cotă totală de minim 24, pe care se regăseşte cel putin un meci de la EURO.

Columbia – Argentina (ora 04:00) cota 1.95

Colosalul Estadio Nacional Mane Garrincha din Brazilia găzduieşte a doua semifinală a acestei ediţii de Copa America dintre Columbia şi Argentina.

Columbienii au cucerit o singură dată trofeul, în 2001, iar trupa lui Messi de 14 ori, însă ultima dată în 1993. Chiar dacă Columbia a depăşit statutul de outsider eliminând naţionala Uruguayului, ar părea că norocul lor se opreşte aici, aceştia pierzând până acum 5 din 7 semifinale de Copa Amerrica.

Lionel Messi & compania sunt  într-o formă excelentă la acest turneu, reuşind să înscrie în prima repriză din toate partidele de până acum şi par mai pregătiţi ca niciodată să aducă primul trofeu major pentru naţională după mai bine de 27 ani.

*La Mozzart Bet poţi câştiga în fiecare zi pe perioada EURO 2000 lei. Ai şanse chiar şi dacă pierzi biletul!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

(advertorial)