Cel mai nou studio din oraş, Quantiz Studio Records (QSR), caută talente! Ai voce şi stofă de artist? Trimite un demo la adresa studioului, din Cartierul Tineretului nr.13 sau pe www.quantizstudio.com şi ai posibilitatea să câştigi o piesă adevărată!

Înregistrarea nu trebuie să depăşească 3 minute, iar termenul limită pentru trimiterea demo-urilor este 10 mai. Cea mai bună voce va primi un negativ şi o sesiune de înregistrări voci gratuite!

"Am îndrăznit să investim şi să punem bazele unui studio profesional în Oradea, pentru că oraşul are nevoie de aşa ceva. Talente există destule, dar nu ştiu unde să caute sau ce să facă", afirmă compozitorul Cristi Puia, managerul studioului QSR.

Echipa lucrează pe 3 paliere: producţie muzicala, înregistrări live, dar şi spoturi publicitare şi generice audio radio-tv originale. "Astfel, doritorii nu îşi mai bat capul cu ce fel de piese să folosească şi nici cu legea privind protecţia drepturilor de autor. Toate piesele si genericele sunt compoziţii proprii, în funcţie de preferinţe. Credem în originalitate", întăreşte managerul.

Recunoscut de posturile locale de radio (Radio Sonvest, Radio Transilvania) încă din anii ‘90, prin proiectul de muzica electronică "Aster-X" sau genericele create pentru diverse emisiuni, Cristi chiar face parte dintre cei care şi-au făcut visele să devină realitate. Numeroase trupe si solişti de la acea vreme, din Oradea şi din alte oraşe au trecut prin mâna lui, XS, N-Joy,Manilla, Westside, Kristyle, C`est La Vie ş.a.m.d. fiind doar câteva dintre ele.

Mai multe detalii despre casting aflaţi accesând www.quantizstudio.com!

(advertorial)