Iubeşte româneşte!, este îndemnul lansat, în luna iubirii de centrul comercial ERA Park, care îşi invită clienţii să sărbătorească inedit zilele dedicate îndrăgostiţilor.

Startul evenimentelor va fi dat sâmbătă, 14 februarie, de Ziua îndrăgostiţilor, când doritorii au şansa să se căsătorească pentru o zi, fără cheltuieli şi fără bătăi de cap.

Astfel, între orele 13 şi 16, un "ofiţer de stare civilă" de ocazie va fi prezent sub cupola centrului comercial şi, într-o atmosferă tradiţional românească, îi va "căsători" pe îndrăgostiţi. ERA Park îi va cadorisi pe tinerii însurăţei, oferindu-le verighete, certificate de căsătorie, dar şi şedinţe foto pentru amintiri de vis de la eveniment.

În aceeaşi zi, câteva ore mai târziu, între 16 şi 20, cei care îşi fac cumpărături în valoare de 150 de lei din oricare magazin al centrului comercial, inclusiv Carrefour şi BricoDepot, vor câştiga garantat un premiu pentru doi. Tot ce trebuie să facă participanţii este să se prezinte cu bonul fiscal la punctul de informare al ERA, să învârtă "Roata norocului " special amplasată acolo şi astfel premiul poate fi ridicat pe loc!

Mai mult, în perioada 13-15 februarie, orădenii sunt invitaţi şi la un nou Târg de produse tradiţionale. În galeria centrului comercial vor fi prezenţi producători din Bihor, Maramureş şi Caraş Severin, care vor oferi produse de carmangerie, miere, pâine de casă, gemuri, zacuscă, palincă, brânzeturi, murături ori sucuri naturale din fructe. Târgul va fi deschis între orele 10 şi 20, iar intrarea este gratuită.

Nu în ultimul rând, weekendul iubirii la ERA se va încheia cu un spectacol de sezon, "Cerere în căsătorie", al Trupei Iosif Vulcan de la Teatrul de Stat Regina Maria. Piesa se va juca duminică, 15 februarie, de la ora 17, în sala de evenimente a ERA, iar intrarea este gratuită!

Citiţi mai multe despre evenimentele centrului comercial accesând era-oradea.ro!