Scandal în familia regală din Suedia: prinţul moştenitor Carl Philip s-a logodit cu fosta dansatoare la bară Sofia Hellqvist.

"O stripteuză sexy în familia regală din Suedia", scriu cu litere de-o şchioapă, ziarele suedeze, citate de cotidianul spaniol "El Norte de Castilla". Moştenitorul tronului suedez, prinţul Carl Philip (35 de ani) a cerut-o de nevastă, vineri, cu Sofia Hellqvist (29 de ani), după 4 ani de relaţie.

Al treilea în linia de succesiune la tron, prinţul a trecut peste opreliştile familiei şi face nuntă în vara anului viitor cu fosta dansatoare la bară. "Sofia a răspuns "da" la întrebarea dacă vrea să-şi petreacă tot restul vieţii cu mine", a declarat prinţul, conform Daily Mail.

La rândul ei, focoasa brunetă a mărturisit: "Am primit inelul în această dimineaţă".

Sofia Hellqvist l-a cunoscut pe prinţ într-o seară din anul 2010 la Hotelul Paradis din Las Vegas, unde avea un show erotic împreună cu "regina porno", Jenna Jameson (40 de ani).

Prinţul Carl Philip (35 de ani) este al doilea copil din cei trei şi singurul fiu al regelui Carl Gustaf al Suediei şi a reginei Silvia Sommerlath. Din 2013, el este al treilea în linia de succesiune, după sora sa mai mare, Prinţesa Victoria, şi nepoata sa, Prinţesa Estelle.