Concursul "Vocea României" a ajuns vineri seară la final. Marele câştigător al ediţiei din 2022 este Iulian Nunucă, în vârstă de doar 18 ani și antrenat de Tudor Chirilă. Este pentru a cincea oară când un concurent de-al lui Chirilă câştigă trofeul concursului.

Nunucă a câştigat, astfel, un premiu în valoare de 100.000 de euro.

„La numai 18 ani, Iulian atinge note uluitoare, iar fiecare reprezentație a sa este un adevărat spectacol. În finală, a încântat încă o dată publicul cu performanțele sale vocale și cu trei momente înălțătoare și a obținut cele mai multe voturi, care l-au transformat în câștigătorul sezonului 10”, anunță ProTV.

„Ăsta îl am datorită vouă. Și vă mulțumesc din suflet. Mă gândesc și la ceilalți, sincer să spun. N-am cuvinte să vă mulțumesc. Cred că trăiesc un vis, sper doar să nu mă trezesc”, a spus Iulian Nunucă la finalul emisiunii.

Locul doi a fost ocupat de Andra Botez, antrenată de Irina Rimes, urmată de Teodor Debu, antrenat de Denis de la The Motan, și Winael Baldus, antrenat de Smiley și Theo Rose.

În primul performance din marea finală, Iulian Nunucă și-a etalat calitățile vocale cu o piesă plină de emoție, interpretând melodia “All by myself”, de la Celine Dion.

În al doilea număr, acesta a făcut un duet memorabil cu celebra soprană Irina Baianț, intepretând piesa “Hallelujah”.

„Al treilea performance al lui Iulian Nunucă a fost o premieră pentru Vocea României. Acesta a interpretat, alături de Tudor Chirilă, o piesă veche lăutărească, ”Inel, inel de aur””, scrie ProTv.

”L-am așteptat pe băiatul ăsta ca să pot să cânt și eu într-un cadru organizat această piesă”, l-a lăudat Tudor Chirilă.

ProTV amintește că„ Iulian Nunucă a zguduit scena, din spatele cortinei, la audiții”.

„Concurentul în vârstă de 18 ani, din Pașcani, a moștenit talentul de la bunicul și tatăl său, care sunt lăutari. La Vocea României, Iulian a experimentat mai multe stiluri muzicale, reușind să cucerească atât antrenorii, cât și publicul de acasă. 

Iulian a ieșit învingător în battle, knockout, iar în primul live a fost votat de telespectatorii de acasă. Tot ei sunt și cei care l-au trimis în marea finală, alături de Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu”, mai arată sursa citată.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!