Controversatul personaj Daniel Constantin Ivanov iese în evidenţă din nou prin gesturile sale deplasate. Duminică, după prânz, bărbatul, cunoscut ca având probleme psihice, s-a dus din nou la sediul PNL Bihor, unde a împrăştiat pliante, a pus o pungă cu fecale pe uşă şi a murdărit cu excremente uşa şi peretele clădirii.

Individul a fost prins rapid de poliţiştii. "Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea s-au deplasat pe bulevardul Magheru în urma unui apel 112 dat în jurul orei 14.05 şi au constatat că un bărbat de 46 de ani din Oradea murdărise cu fecale uşa şi geamul unei clădiri", a declarat, la solicitarea BIHOREANULUI, comisarul-şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Gestul său deplasat i-a determinat pe poliţişti să-l ducă pe Ivanov la Spitalul de Psihiatrie, cu propunere de internare forţată. De asemenea, protestatarul a fost amendat cu 500 de lei. "Bărbatul respectiv a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Oradea, a fost sancţionat contavenţional potrivit prevederilor Legii 61 din 1991 şi, ulterior, a fost condus la un spital din muncipiu pentru internare", a precizat reprezentanta IPJ Bihor.

După incident, Ivanov a sunat la redacţia BIHOREANUL să anunţe că este internat şi că este într-o stare bună. "Sunt la spital. Sunt bine", a transmis bărbatul.

Nu este prima oară când Daniel Constantin Ivanov face gesturi de felul acesta şi nici prima oară când este internat forţat la Spitalul de Psihiatrie.

Pe 20 aprilie, Ivanov a întrerupt discursul primarului Ilie Bolojan de la festivităţile dedicate Centenarului eliberării Oradea, aruncând mesaje anti-politicieni în Piaţa Unirii, gest pentru care a fost sancţionat cu 1.000 de lei. În aceeaşi zi, omul a lăsat şi un pungă cu fecale la sediul PNL Bihor.

La începutul acestui an, Ivanov a răspândit prin oraş afişe în care avocatul orădean Răzvan Doseanu şi fostul şef al Poliţiei Bihor, chestorul Liviu Popa, erau făcuţi interlopi.

Ivanov este un obişnuit al sălilor de judecată, potrivit portalului instanţelor el având mai multe procese, inclusiv pentru internare cu forţa la Psihiatrie şi pentru obligarea continuării tratamentului.

Citeşte şi: Ivanov nu a ratat ocazia: În timpul discursului lui Bolojan, individul a aruncat cu mesaje anti-politicieni (FOTO / VIDEO)