Incident în timpul discursului Ilie Bolojan la festivităţile ocazionate de împlinirea a 100 de ani de la eliberarea Oradiei. Daniel Constantin Ivanov, individul care zilele trecute a lipit mesaje anti PNL pe diverse instituţii din oraş, inclusiv pe sediul Poliţiei Locale, a aruncat o pungă plină cu manifeste anti politicieni.

"E un mesaj pentru toate partidele politice", a strigat Ivanov, care a apărut, din mulţime, într-un tricou cu un mesaj de genul "Jos Corupţia".

Bolojan şi-a întrerupt pentru o clipă discursul, făcând apel la calm. "Dragii mei, este o zi de sărbătoare şi orădenii sunt oameni civilizaţi. Vă mulţumesc pentru asta", a spus primarul de Oradea, în aplauzele mulţimii.

Punga cu hârtiuţe a fost ridcată imediat de jandarmi, însă mai multe manifeste au fost răspândite de vânt prin Piaţa Unirii.

Pe mesajele purtate de vânt prin Piaţa Unirii scria data, dar şi numele autorului Daniel Ivanov: "Mesaj pentru politicieni. Ce aţi făcut din ţara noastră??? / De 30 de ani doar aţi furat!!! / Ce aţi făcut din ţara noastră??? / De 30 de ani aţi demolat!!! /  Ce aţi făcut din ţara noastră??? / De 30 de ani aţi destrămat!!! / Ce aţi făcut din ţara noastă??? / De 30 de ani ne-aţi alungat!!! / Ce aţi făcut din ţara noastră???", arătau fluturaşele.

În acest timp, Ivanov a fost ridicat din mulţime şi dus la sediul Jandarmeriei, unde a fost sancţionat cu amendă de 1.000 lei.

Daniel Ivanov luat de jandarmi

După cum BIHOREANUL a mai scris, Daniel Constantin Ivanov este un individ cu mai multe internări forţate la spitalul de psihiatrie în trecut, acelaşi care, în luna ianuarie a lipit abţibilduri similare cu chestorul Liviu Popa şi cu avocatul Răzvan Doseanu pe clădirile din oraş, iar săptămâna trecută a făcut acelaşi lucru, dar cu mesaje la adresa PNL, inclusiv pe sediul Poliţiei Locale.

Elena Marinescu, Adelina Ile

Vezi mai jos momentul în care Ivanov a aruncat fluturaşii, la minutul 15.05.

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

Final spectaculos pentru centenarul Oradiei: Andra a cântat „tradițional”, soldaţii s-au retras cu torţe, iar artificii au fost tricolore (FOTO / VIDEO)

Centenar din dronă: Cum s-a văzut din aer parada militară organizată în centrul Oradiei (FOTO)

Ilie Bolojan la 100 de ani de la eliberarea Oradiei: "Noi, românii, nu prea am reuşit să construim instituţii" (FOTO / VIDEO)

Defilare militară nemaivăzută în Oradea, cu TAB-uri, tunuri, elicoptere Puma şi cavaleria Jandarmeriei, dar fără MIG-uri (FOTO / VIDEO)

Zi superbă, organizare ireproşabilă, două incidente şi un singur politician aplaudat – primarul Bolojan (FOTO)

LIVE TEXT. Centenarul eliberării Oradiei: Descoperă alături de BIHOREANUL cele mai spectaculoase momente ale festivităţilor (FOTO / VIDEO)