Orice distribuitor și prestator de servicii își dorește să primească de la furnizor produse de calitate la un preț cât mai bun, fără să fie nevoie să aștepte foarte mult timp. Acest lucru poate părea ușor nerealist, însă noi îți promitem că se poate. Lansăm un apel către toți dealerii și reselleri de tâmplărie PVC din județul Bihor. Printr-un parteneriat cu Izotec Group, poți beneficia de avantaje impresionante fără să pierzi bani sau timp.

Izotec Group este prezent pe piața producătorilor de ferestre și uși din temopan încă din 2004. Împreună cu tine, dorim să dăm startul unor schimbări și să le arătăm clienților finali că pot beneficia de calitate și rapiditate fără să fie nevoiți să plătească prețuri exorbitante. Astfel, aceștia vor putea fi complet mulțumiți și vor obține lucrări de succes.

Căutăm parteneri în Bihor!

Vrem să dăm startul unor parteneriate bazate pe încredere cu distribuitori de tâmplărie PVC și specialiști care activează în domeniul construcțiilor, din județul Bihor. Iată cum ar arăta partenerul nostru ideal:

- Dorește să aibă parte de siguranță și să ofere același lucru clienților săi, de aceea are nevoie să colaboreze cu un furnizor constant;

- Vrea ca imaginea companiei sale să nu fie afectată, de aceea dorește să se poată baza pe furnizor și să aibă încredere că le va putea oferi clienților cea mai bună experiență;

- Dorește să aibă acces în permanență la stocuri corecte la prețuri bune, pentru avantaje monetare și a avea parte mereu de un cashflow optim;

- Consideră că este important să aibă mereu controlul în proiecte, de aceea vrea să știe că se poate baza pe furnizor să livreze la timp, la standardele de calitate impuse;

- Știe care sunt nevoile sale, dar vrea ca și furnizorul să le înțeleagă, așa că ar aprecia din plin orice ofertă setată conform acestora și orice sfat de natură tehnică.

Ce îți oferim?

Avantajele colaborării cu Izotec Group sunt nenumărate. Am avut grijă întotdeauna să optimizăm procesul de producție, dar și de achiziție a produselor, astfel încât tu să ai parte de beneficii din punct de vedere al factorului financiar, al timpului, dar și al calității. Oferim suport în mod constant fără grabă, însă ne vom grăbi atunci când trebuie să îți livrăm. În plus, oferim și prețuri negociabile, fără a afecta în vreun fel calitatea.

Pe scurt, oferta Izotec este următoarea:

- Un parteneriat de încredere, seriozitate și profesionalism;

- Consiliere și suport oricând ai nevoie;

- Produse premium, certificate internațional;

- Prețuri corecte și condiții financiare avantajoase;

- Livrare rapidă, anumite produse fiind disponibile chiar și în 7 zile;

- O experiență memorabilă prin noul tur virtual prin fabrica Izotec, care va fi disponibil începând cu această toamnă.

La Izotec Group, suntem perfect conștienți de faptul că succesul lucrării depinde foarte mult de calitatea produselor pe care le punem la dispoziție, dar și de căt de repede sunt livrate. Tocmai de aceea, raportul calitate-preț al produselor noastre este unul echilibrat și ne luăm angajamentul de a ți le aduce în cel mai scurt timp. Așadar, dacă activezi în domeniul tâmplăriei PVC în județul Bihor, așteptăm să iei legătura cu noi!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!