ERA Park Oradea începe anul cu noi evenimente pentru copii mici și mari. Pe 21 ianuarie, centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 va găzdui un nou spectacol captivant de teatru pentru întreaga familie.

„Jack și Vrejul de Fasole” va avea loc începând cu ora 11, în sala de evenimente. Este vorba despre o adaptare după cunoscuta poveste a lui Joseph Jacobs, în interpretarea trupei orădene Trendart - Comoara cu povești.

Piesa este o combinație de amuzament și întâmplări cu tâlc, aducând în prim-plan povestea lui Jack, un băiat naiv și năstrușnic, care, pornind la târg pentru a o vinde pe văcuța Milky, se întoarce acasă nu cu bani, ci cu patru boabe de fasole fermecată. Convins că acestea vor crește și se vor transforma într-un vrej uriaș, Jack pășește într-o aventură plină de magie. Într-un tărâm nou, eroul principal descoperă inclusiv o găină cu ouă de aur, un pitic cu barbă cântătoare și o harpă vorbitoare.

„Jack și Vrejul de Fasole” nu este doar o piesă de teatru, ci și o călătorie plină de învățăminte în lumea basmelor, care amintește cât de importante sunt creativitatea și puterea de a visa și spera.

Din distribuție fac parte actorii Nora Tiu, Daniel Teszler, Georgiana Cora Jecu și Eric Christian Aron. Regia este semnată de Nora Tiu și Marius Aron, iar textul aparține artistei Emese Csuri. Coordonator tehnic este Eric Christian Aron, iar scenografia, decorul, costumele și păpușile sunt creații semnate de Emese Csuri.

„Intrarea este liberă pentru toată lumea. Așa că haideți să descoperim împreună noi aventuri!”, au transmis reprezentanții ERA.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!