Caz demn de un film de comedie, în Italia, la Trieste, unde doi români au bătut toate recordurile în materie de furt de mașini: au încercat să fugă cu o dubă de poliție, cu tot cu polițistul din ea!

Potrivit adevarul.ro, românii ajunseseră recent în Peninsulă, iar mașina furată nu avea însemne oficiale.

Hoții au nimerit taman în dubița unui polițist care făcea un filaj pentru prinderea unei reţele de traficanţi de droguri și care i-a arestat la scurt timp după ce indivizii au încercat să pornească maşina de la firele din bord.

Presa locală relatează că românii au observat că maşina era parcată de mai multă vreme acolo şi, inițial s-au gândit că ar putea fi ceva de furat înăuntru. După ce au văzut că portiera e deschisă, și-au zis că e rost de mai mult și au încercat să fure mașina.

Polițistul italian, care era ascuns în zona rezervată pasagerilor, i-a reţinut imediat pe cei doi români. Cei doi au fost duşi în faţa magistraţilor sub acuzaţia de tentativă de furt.

Verificările au arătat că românii de-abia ce ajunseseră la Trieste, venind din România, plănuind să ajungă în alt oraş. Atât doar că nu mai aveau nici bani și nici mijloc de transport.