Jaf neobişnuit, petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, la un punct de lucru al societăţii Electrica din Ştei. Hoţii au furat cu totul un automat de încasări facturi de curent, plin cu bani.

Din primele informaţii, se pare că autorii au intrat prin efracţie în holul sucursalei, iar în aparat s-ar fi aflat până în 10.000 lei.

Sursele BIHOREANULUI spun că dispozitivul nu fusese golit în ultima săptămână, astfel că cel mai probabil hoţii au acţionat "la pont".

Dispariţia aparatului a fost descoperită miercuri dimineaţă, de angajaţi, care au şi sunat la 112.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale şi ai Serviciului criminalistic, care efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului. În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală sub supravegherea procurorului", a precizat miercuri pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Ancheta este efectuată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

UPDATE: Automatul furat din sediul Electrica Ştei a fost găsit abandonat şi gol, miercuri, la prânz, la marginea cimitirului din localitate. Potrivit unor surse locale, poliţiştii au instituit filtre la toate ieşirile din oraş.