Un magazin Louis Vuitton situat pe bulevardul Saint-Germain din arondismentul 6 al Parisului a fost jefuit lunidimineaţa. 

Potrivit surselor din poliţie citate de publicaţia franceză Le Figaro, patru persoane au pătruns în magazin, în jurul orei 4:30 (5:30 ora României) folosindu-se de o maşină marca Bellier, cu care au forţat intrarea printr-o manevră cu spatele.

În doar patru minute, hoţii au reuşit să fure peste 100 de articole de lux. Conform estimărilor preliminare ale autorităţilor, valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 900.000 de euro.

O echipă de poliţie judiciară a descins la fața locului pentru a ancheta cazul. Deocamdată, suspecţii sunt în libertate şi sunt căutaţi de forţele de ordine.

Autorităţile nu au oferit încă în mod oficial detalii suplimentare despre identitatea suspecţilor sau despre modul în care s-a produs spargerea. 

Ancheta este în desfăşurare, iar mai multe informaţii urmează să fie comunicate pe măsură ce vor deveni disponibile, mai arată sursa citată.

În 2022, patru hoţi, înarmaţi o puşcă Kalaşnikov, au comis un jaf în plină zi la un magazin Chanel, situat în apropierea Pieţei Vendôme din Paris. 

Presa relata la acea vreme, citând surse din poliţie, că cei patru au fugit de la locul faptei cu un scuter şi o motocicletă. Nicio persoană nu a fost rănită în timpul incidentului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!