Eşecul ruşinos de la alegerile locale nu i-a picat foarte bine preşedintelui executiv al PSD Bihor, Emilian Pavel, candidatul la funcţia de primar al Oradiei, care - zic sursele lui Bihorel - ar fi avut o cădere nervoasă, aproape izbucnind în plâns la şedinţa de săptămâna trecută a filialei.

Însă nu de ruşine, cum s-ar fi aşteptat unii, ci de nervi, din pricina unor colegi care i-au arătat obrazul, revoltaţi că omul cu cel mai slab rezultat din istoria PSD Bihor voia musai poziţia secundă pe lista candidaţilor la deputăţie, loc vânat şi de Lilla Debelka şi Felix Cosma.

În final, Pavel a fost "răzgândit" de şefii de la Bucureşti, care i-au zis să uite de locul 2. De altfel, săptămâna trecută, Miluţ şi şeful PSD Bihor, Ioan Mang, au fost chemaţi în Capitală pentru "evaluare", şi doar ei ştiu cum au scăpat de mazilire.

Astfel, Mang rămâne pe locul 1 pe lista pentru Camera Deputaţilor, iar în capul listei pentru Senat s-a înfipt eternul Florian Bodog. Doar că, la ce rezultate au avut, n-ar fi de mirare ca PSD-iştii din Bihor să nu mai prindă un loc în Senat...