Patru jandarmi bihoreni au fost premiaţi zilele trecute la două campionate naţionale, de judo şi de Wushu, adică la kickboxing chinezesc.

Trei dintre premianţi, Andrei Stoica, Răzvan Bodea şi Darius Mudura, au participat între 29 martie şi 1 aprilie la Campionatul Naţional de Judo de la Călimăneşti, organizat de Ministerul Afacerilor de Interne.

Andrei Stoica şi Răzvan Bodea s-au clasat pe locul II la categoriile 100 kg, respectiv 90 kg, iar Darius Mudura a obţinut premiul III la categoria 81 kg.

Datorită reuşitei lor, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor s-a clasat pe primul loc la numărul de medalii adunate din rândul inspectoratelor participante.

Cei trei au mai concurat în trecut la campionate naţionale de judo reuşind să adune multe medalii.

La începutul lunii martie un alt jandarm bihorean, Sergiu Breb, a câştigat locul I la categoria 85 de kg la Campionatul Naţional de Wushu, adică la kickboxing chinezesc.

Acesta a mai reuşit să obţină titlul de campion naţional la aceeaşi categorie şi în anii 2021 şi 2019, iar în 2018 a fost vicecampion. Tot în 2018 a obţinut premiul I la Campionatul Naţional de Wushu la categoria 90 kg.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!