Cea de-a IV-a ediţie a Festivalului de Jazz Posticum, desfăşurată după tradiţie în Parcul Teiului, de lângă Centrul Cultural Posticum, s-a încheiat duminică seară cu concertele aduse pe scenă de formaţia ungurească Balazs Elemer Group şi de artiştii Vukán György şi Annette Lowman.

Pe scaunele duse de organizatori în parc, dar şi aşezaţi direct pe iarbă, circa 200 de orădeni au ascultat la lăsarea serii cântecele interpreţilor şi au savurat mai ales momentele de improvizaţie şi de "duel" între muzicieni.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost concertul dat de muzicianul maghiar Vukán György şi americanca Annette Lowman, care au interpretat melodiile cu mesaj religios de pe albumul "Missa ad Dominum Christum". Albumul a fost compus de Vukán György în cinstea vizitei Papei Ioan Paul II în Budapesta din anul 1991.

În cadrul celei de-a patra ediţii a Posticum Jazz Festival, spectatorii au putut cumpăra bilete de tombolă cu 10 lei pentru a sprijini organizarea evenimentului şi în anul următor. Câştigătorii extraşi au primit CD-uri, tricouri, dar şi o invitaţie la cină pentru două persoane la Restaurant Posticum.