Cunoscutul actor de filme de acţiune Jean-Claude Van Damme a publicat pe Facebook un video în care dansează pe melodia "Save me", a trupei Morandi din România.

Potrivit Stirileprotv.ro, actorul în vârstă de 59 de ani s-a înregistrat live pe Facebook duminică, iar apoi a şi publicat video-ul. În filmare, el dansează şi fredonează piesa lui Marius Moga şi a lui Randi, care era în vogă în urmă cu 12 ani.

Van Damme a combinat mişcările de dans cu cele de arte marţiale şi le-a arătat fanilor săi muşchii.

Videoclipul a strâns în câteva ore peste 1,7 milioane de vizualizări şi zeci de mii de aprecieri.

Marius Moga şi Randi s-au declarat impresionaţi de alegerea faimosului actor. "Mi se pare foarte tare ca după 12 ani de când a fost lansată Save Me, piesa care a ajuns numărul 1 în mai multe ţări din Europa, să îl văd pe Jean-Claude Van Damme, actor cu filmele căruia am crescut, dansând fericit pe ea! E dovada că Morandi este unul din proiectele româneşti de succes internaţional şi că o piesă bună nu cunoaşte timpul", a spus Moga, potrivit aceluiaşi site de ştiri. 

"E o bucurie pentru mine ce a făcut legendarul actor şi, în acelaşi timp, o uimire că, după atâta timp, piesa încă vibrează în inimile oamenilor de peste tot!", a spus şi Randi.