Spre disperarea bihorenilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă, funcţionarii AJOFM Bihor trişează. Un şomer povestea revoltat că săptămânile trecute, într-o miercuri, deci chiar în ziua când pe site-ul instituţiei se afişează săptămânal listele cu joburile disponibile, găsise între acestea un post de gestionar depozit. Şi, fiindcă pe site nu sunt trecute datele de contact ale firmelor care fac angajări, omul a mers la sediul Agenţiei ca să ceară numărul de telefon al respectivului depozit.

Surpriză, însă, când a sunat, robotul l-a lămurit că numărul era nealocat, iar a doua zi, când a revenit, funcţionara care îi dăduse numărul i-a spus că postul a fost deja ocupat. Aşa, peste noapte.

Şomerul spune că nu este prima dată când i se întâmplă acest lucru şi bănuieşte că, pe principiul "cine împarte, parte îşi face", funcţionarii AJOFM îşi ţin posturile bune pentru neamuri, prieteni sau pile.

Bihorel le recomandă funcţionarilor să scrie pe listele cu job-uri şi destinatarul postului "aşa zis" vacant. În felul acesta orădenii vor şti măcar unde să nu sune, economisind timp şi nervi.