După meciul de la Timișoara și după un turneu susținut în Ungaria, la Eger, echipa orădeană de handbal masculin CSM și-a continuat joi seria partidelor amicale din această iarnă. Astfel, elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au deplasat la Cluj Napoca, unde, în Sala „Horia Demian", a întâlnit echipa locală Universitatea, nimeni alta decât colega de serie din Divizia A.

Deși s-au întâlnit echipele situate pe locurile II și III în campionat, pe teren situația nu a fost atât de echilibrată, în prima repriză CSM Oradea a făcut de-a dreptul legea și și-a surclasat adversarul, marcând 19 goluri, față de doar 9 ale clujenilor.

În repriza a doua situația a devenit ceva mai echilibrată, dar în pofida faptului că i-a lipsit trei jucători, care sunt accidentați, formația orădeană s-a impus la final la o diferență de cinci goluri, cu scorul de 31-26.

Elevii antrenorului Sebastian Tudor au condus pe tabelă din primul până în ultimul minut de joc, iar în prima repriză a arătat în joc o fază a doua foarte bună și, de asemenea, un contraatac foarte bun.

În partea secundă orădenii s-au mai relaxat un pic însă, astfel că în minutul 40, de la 9 goluri gazdele s-au apropiat la 4. Finalul de joc a fost bine gestionat însă, iar rezultatul final a adus o victorie la 5 goluri.

Antrenorul Sebastian Tudor a rulat întreg lotul avut la dispoziție, format însă doar din 10 jucători de câmp și 3 portari, iar principalii marcatori au fost Răzvan Farcaș și Stelian Babic, cu câte 5 goluri, și Devid Mundea, autor a 4 goluri.

Jucătorii accidentați și care nu au evoluat în acest meci sunt: Alexandru Farcaș, Răzvan Nițu și Alin Drăgan.

Pentru CSM Oradea în jocul de la Cluj au evoluat: Marius Bistrian, Adrian Gale și George Duma - portari; Paul Nemenco, Georgel Haiduc, Devid Munea, Sebastian Polocoșer, Silviu Amihăesi, Stelian Babic, Angelo Svoboda, Răzvan Farcaș, Cătălin Crăciun și Eduard Szilagyi.

„Suntem la cel de-al șaselea meci amical, din care am câștigat trei și am pierdut trei. Sunt mulțumit de prestația echipei în momentul de față. În actuala perioadă urmărim o viteză de joc și o fază a doua rapidă, pentru că venim după o încărcătură fizică. Ţin să felicit întreaga echipă, în mod special pentru victoria cu Universitatea Cluj, colega noastră de serie, având în vedere că cei de la Cluj s-au întărit cu doi jucători, iar nouă ne-au lipsit trei jucători, care sunt indisponibili. Echipa s-a dublat foarte bine", a declarat după joc antrenorul echipei orădene de handbal masculin CSM, Sebastian Tudor.

În următoarele două jocuri, marți, 3 februarie, CSM Oradea va juca la Satu Mare, cu o altă colegă de serie, formația locală CSM, iar pe data de 5 februarie va primi pe teren propriu replica clujenilor de la Universitatea care vor întoarce vizita de joi a orădenilor.