Echipa de copii născuţi în anul 2004 a clubului FC Bihor, pregătită de antrenorul Marius Suciu, a obţinut un rezultat de egalitate şi o victorie în prima zi a fazei de zonă a competiţiei Memorialul Gheorghe Ene, de la Satu Mare.

În primul joc, tinerii jucători "roş-albaştri" au remizat, cu scorul de 1-1, în compania celor de la Juniorul Satu Mare, golul orădenilor fiind înscris de Aris Morar.

În celălalt joc din prima etapă a turneului, CFR Cluj a învins Plimob Sighet, cu scorul de 2-0.
În runda a II-a, după amiază, FC Bihor a întâlnit echipa din Sighet, pe care a învins-o cu categoricul scor de 4-1. Au marcat: Andreas Ţtiube, Aris Morar -2 şi Patrik Gînţe.

Cea de-a doua confruntare a etapei secunde a opus echipei CFR Cluj formaţia gazdă, Juniorul Satu Mare, pe care a învins-o la limită, cu scorul de 3-2.

"Au fost două jocuri bune, păcat că nu am obţinut victoria şi în primul meci, cu gazdele de la Juniorul, dar sperăm să ne impunem în ultima etapă în faţa CFR-ului şi să obţinem calificarea la faza finală", a declarat după meciurile de joi coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori de la FC Bihor, Călin Cheregi.

Vineri, de la ora 10, FC Bihor întâlneşte CFR Cluj, în jocul care va stabili învingătoarea turneului, iar de la ora 11, Juniorul Satu Mare se confruntă cu Plimob Sighet, în meci pentru locul III.