În acest sfârşit de săptămână, vineri şi sâmbătă, sunt programate jocurile etapei cu numărul 21 din cadrul campionatului Ligii a III-a la fotbal. În Seria a V-a, CF Bihorul Beiuş va evolua vineri, în deplasare, în timp ce Unirea Valea lui Mihai are programat joc sâmbătă, pe teren propriu.

Situaţi pe locul III după 20 de etape, beiuşenii au făcut deplasarea acum în Banat, la Făget, pentru a întâlni echipa locală, Flacăra, o grupare care se luptă pentru supravieţuire, având doar 18 puncte şi ocupând poziţia a XVI-a. Teoretic, în acest joc, programat vineri, de la ora 17, beiuşenii sunt favoriţi, însă vor avea de a face cu o echipă avidă de puncte şi care nu-şi prea mai permite să cedeze puncte pe teren propriu.

Chiar dacă vor evolua pe teren propriu, o zi mai târziu, sâmbătă, tot de la ora 17, cei de la Unirea Valea lui Mihai nu vor avea o misiune mai uşoară în această rundă, ci dimpotrivă, vor primi replica liderului clasamentului, ACS Recaş. Cum nici uniriştii nu sunt departe de zona retrogradării, nici ei nu-şi mai permit puncte pierdute acasă, numai că şi cei de la ACS Recaş, aflaţi în fruntea ierarhiei luptă pentru promovare.

Se anunţă, aşadar, două dispute, mai mult decât interesante, cazul cel mai fericit ar fi ca beiuşenii să se impună în deplasare, iar Unirea Valea lui Mihai să câştige jocul de pe teren propriu, ajutând astfel, în mod indirect echipa din Beiuş, în lupta pentru primul loc.

Formaţia de pe locul II, FC Hunedoara va avea un meci dificil în această rundă la Simeria, vineri, cu CFR, astfel că se anunţă o etapă cu jocuri deschise oricărui rezultat, dar şi cu modificări ce ar putea să apară în clasament, la ambii poli, în urma desfăşurării ei.


Programul rundei din acest week-end din Seria a V-a a Ligii a III-a

Untitled_3.jpg


CLASAMENT

Untitled 2.jpg