Etapa a XII-a, penultima a turului de campionat din Liga a III-a la fotbal le programează pe cele două formaţii bihorene, Luceafărul Oradea şi CS Oşorhei, să evolueze sâmbătă în situaţii diferite. Orădenii de la Luceafărul vor juca pe teren propriu, iar cei de la Oşorhei în deplasare.

Luceafărul, care după etapa trecută s-a apropiat la un singur punct de liderul clasamentului, va evolua acasă, la Stadionul Luceafărul din Sânmartin, cu CSM Sighetul Marmaţiei, într-un joc care se constituie derby-ul rundei. Se vor afla faţă în faţă echipele de pe locul III, Luceafărul, cu 24 de puncte, şi poziţia a V-a, CSM Sighet, cu 22 de puncte.

Meciul, programat de la ora 14, se anunţă foarte dificil pentru elevii antrenorului Zsolt Muzsnay, şi maramureşenii având ca obiectiv promovarea în acest an. Jocul va fi arbitrat de arădeanul Ionuţ Vasile Nicoraş.

Cealaltă echipă bihoreană din competiţie, CS Oşorhei, va avea o confruntare şi mai dificilă în deplasare, la Reghin, tot de la ora 14. Adversarul bihorenilor de la Oşorhei este liderul clasamentului, formaţia locală Avântul. Astfel, CS Oşorhei, care ocupă locul IX, cu 14 puncte, va putea ajuta, indirect, echipa Luceafărul, în cazul în care ar obţine un rezultat pozitiv la Reghin.

Meciul dintre Avântul Reghin şi CS Oşorhei va fi arbitrat de Nicuşor Marin din Suseni, judeţul Argeş.

Primul joc al etapei a avut loc vineri la Zalău, între formaţia locală FC şi Industria Galda, echipa oaspete impunându-se cu scorul de 2-0.


Etapa a XII-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal

Vineri:

FC Zalău - Industria Galda 0-2

Sâmbătă, ora 14:

Avântul Reghin - CS Oşorhei

AFC Odorheiu Secuiesc - CS Iernut

ASF Comuna Recea - Sănătatea Cluj

Unirea Jucu - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

Unirea Dej - Luceafărul Bălan

Luceafărul Oradea - CSM Sighetu Marmaţiei