După ce şi-au asigurat matematic promovarea în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării, jucătorii formaţiei orădene de fotbal Luceafărul mai au de disputat trei jocuri în actualul sezon al Ligii a III-a, urmând a se pregăti apoi pentru campionatul viitor, al diviziei secunde.

Până atunci însă, vineri, elevii antrenorului Florin Fărcaş vor disputa la Simeria partida din cadrul etapei a 26-a a Seriei a V-a din Liga a III-a.

Jucătorii orădeni vor întâlni echipa de pe locul V, formaţia locală CFR, şi chiar dacă nu mai constituie nicio miză pentru ei, "confruntarea trebuie câştigată pentru a ne doveni valoarea", după cum a declarat unul dintre componenţii lotului formaţiei Luceafărul.

Şi antrenorul Florin Fărcaş este încrezător înaintea acestei dispute, programate vineri, de la ora 18, cu toate că resimte o uşoră relaxare în cadrul lotului.

Totodată cealaltă echipă bihoreană din competiţie, CF Bihorul Beiuş, merge în deplasare, la Sebiş, pentru jocul din compania formaţiei gazdă, Naţional, o echipă situată la mijlocul clasamentului, pe poziţia a VIII-a.

Şi beiuşenii abordează la victorie acest joc, sperând în părăsirea locului al 13-lea cât mai repede cu putinţă, întrucât se apropie sfârşitul campionatului şi fotbaliştii de la CF Bihorul doresc să continuie şi anul viitor în eşalonul secund.

În runda de vineri, de la ora 18, contracandidata beiuşenilor la evitarea retrogradării, Nouva Mama Mia Becicherecu Mic va evolua pe teren propriu, în compania celor de la ACS Recaş.

Într-o altă partidă interesantă a acestei runde, Autocatania Caransebeş primeşte replica reşiţenilor de la CSM Şcolar.


Programul etapei de vineri din Liga a III-a, Seria a V-a, la fotbal:

programul etapei 26 liga 3.jpg


Clasament:

clasament liga 3 - 5.05.jpg