După ce şi-a început cariera în muzică şi a cunoscut succesul alături de grupul umoristic Divertis, căruia i s-a alăturat în 2004, Jojo îşi începe prin intermediul "Poker" şi cariera în cinematografie. Cătălina Grama a fos cooptată de regizorul Sergiu Nicolaescu în distribuţia filmului, pentru a da viaţă rolului principal feminin din noua sa comedie.

"Debutul meu în cinematografie este ireal de spectaculos, mai ales datorită lucrului alături de domnul Nicolaescu şi de ceilalţi colegi de echipă, care sunt nişte actori minunaţi", spune Jojo.

Despre filmarea unor scene în nud, tânăra actriţă povesteşte: "A fost destul de dificil, numai că am intrat foarte bine în mintea personajului meu, din a cărui perspectivă nu am mai avut absolut nicio problemă, mai ales că m-am bucurat de susţinerea echipei. Am lucrat cu foarte puţini oameni în jur în acel moment, doar eu şi echipa de care aveam nevoie pentru a filma scena respectivă. Secvenţele acestea sunt parte integrantă din personaj, Monica se construieşte şi cu ajutorul lor, gândiţi-vă numai că ea este o fostă prostituată".

O adaptare pentru marele ecran a celebrei piese de teatru cu acelaşi nume a scenaristului Adrian Lustig, filmul "Poker" reuneşte în rolurile principale nume sonore, precum Horaţiu Mălăele, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu, Ion Riţiu, Mircea Diaconu, Jean Constantin, Vasile Muraru şi Cătălina Grama (Jojo).

Filmul prezintă povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează în copilărie şi care, odată ajunşi la maturitate, întruchipează tipologii reprezentative pentru societatea românească actuală: politicianul veros, mafiotul care îşi doreşte, prin orice mijloace, să acceadă în politică sau medicul fără conştiinţă.

"Cred că subiectul e mai actual ca niciodată şi reflectă întocmai realitatea - mai ales cea politică - a României de astăzi", spune regizorul Sergiu Nicolaescu.