Cântărețul Jon Bon Jovi a salvat, marţi, o femeie care, cel mai probabil, a vrut să se sinucidă, fiind pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville, SUA. Formația sa avea o ședință foto și video în aceeași locație, iar muzicianul şi echipa sa de producţie au observat că o femeie trecuse de partea cealaltă a balustradei, înspre râu, și voia să se arunce.

Miercuri, poliţia din Nashville a publicat pe reţelele sale de socializare imagini ale camerelor de supraveghere de la faţa locului, aducându-i un omagiu cântăreţului, notează ProTV.

„Jos pălăria în faţa lui şi a echipei sale pentru că au ajutat o femeie pe podul Seigenthalter marţi seară. Cu toţii trebuie să contribuim la siguranţa celorlalţi”, a adăugat şeful poliţiei din Nashville, John Drake.

Videoclipul, care a fost şters de YouTube, a fost totuşi repostat online de numeroşi internauţi şi publicaţii.

Din imaginile camerelor de supraveghere se putea observa cum Jon Bon Jovi și o altă persoană s-au apropiat de femeie şi au vorbit cu ea. Au convins-o astfel să renunțe la gestul ei și au ajutat-o să treacă înapoi pe drum, în siguranță. Cântărețul a îmbrățișat-o și și-a ținut brațul în jurul ei mai mult timp, vorbind cu ea și asigurându-se că femeia este în regulă.

„Nu se ştie ce i-a spus Jon Bon Jovi femeii, iar starul nu a reacţionat. Potrivit Page Six, el nu va comenta pe această temă „din respect pentru persoana care se afla într-o situaţie stresantă şi vulnerabilă”, a consemnat G4Media.

CNN relatează că, după ce a fost salvată de Jon Bon Jovi, aceasta a fost dusă la spital.

Vezi mai jos video!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!