Sărbătorile aduc veselie multă la ERA Park Oradea. Duminică, 19 decembrie, cei mici sunt invitaţi la două super întâlniri.

Începând cu ora 11, în sala de evenimente a complexului comercial din Calea Aradului nr. 62, copiii sunt aşteptaţi la sceneta "Jucăria Perfectă", alături de Prietenii Veseliei. Realizată într-un decor inedit, piesa prezintă povestea unuia dintre cei mai iscusiţi spiriduşi, care ajunge să găsească jucăria perfectă pentru copiii de pretutindeni. De la jucării care zboară, se rostogolesc ori sar, până la altele care înoată, dansează sau desenează, sute şi sute de idei i se succed prin minte -  încercând să pună în practică ideile primite de la părinţi şi copii.

Totul se desfăşoară în cel mai cunoscut laborator din lume, cel al lui Moş Crăciun, la o manieră captivantă. Când apar discuţii în contradictoriu cu un alt spiriduş despre jucăria perfectă, Crăciuniţa reuşeşte să-i împace pe cei doi prin muzică şi dans. Povestea se încheie cu apariţia lui Moş Crăciun, dar şi cu un atelier de creaţie tematic de iarnă, la care copiii vor primi kituri individuale de creativitate.

De reţinut că duminică, sceneta se va juca în 3 reprezentaţii a câte 40 de minute (între orele 11 şi 13), iar accesul va fi permis în limita a 120 de persoane pe spectacol.

Pe de altă parte, tot duminică, la ERA Park ajunge din nou Caravana lui Moş Crăciun. 15 personaje de poveste, printre care spiriduşii, Crăciuniţa, dar şi Olaf, Elsa ori Rudolf vor defila prin complex alături de Moş, între orele 16 şi 18.

Într-o atmosferă specifică sărbătorilor, cu veselie şi colinde, prichindeii sunt aşteptaţi să se distreze şi să se fotografieze cu îndrăgitele mascote, dar şi să le spună cât au fost de cuminţi anul acesta.

Participarea este gratuită pentru toată lumea, dar respectarea regulilor anti-Covid este obligatorie!

După cum se ştie, conform restricţiilor impuse de Guvern, accesul în orice zonă a centrului comercial se face exclusiv pe baza Certificatului Verde, pentru persoanele vaccinate, trecute prin boală sau care au un test PCR sau antigen negativ la Covid. În plus, este necesară purtarea corectă a măştii de protecţie, dar şi păstrarea distanţei de siguranţă.

"Vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii ERA Park.