Ca sărbătoarea Crăciunului să fie deplină, sub fiecare brad va trebui să existe cadouri pentru toţi cei de-ai casei. Orădenii au şansa să găsească darul potrivit pentru cei dragi la târgul de Crăciun pe care ERA Park îl organizează vineri şi sâmbătă în complex.

Între orele 10 şi 20, vizitatorii ERA vor putea alege un cadou dintre produsele oferite de expozanţi: decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă, cosmetice bio produse în Franţa, jucării 3D, haine pentru copii, bijuterii şi multe altele.

Atmosfera sărbătorilor va fi completată de concertele de colinde pe care le vor susţine un grup de tineri bihoreni, sâmbătă şi duminică, de la ora 18, tot în ERA.

Cum Crăciun fără Moş Crăciun nu există, complexul comercial îl aduce şi pe bătrânul îndrăgit de copii aici. Din 7 până pe 23 decembrie, orădenii sunt îndemnaţi să-i scrie Moşului ce produs văzut în ERA îşi doresc, completând scrisoarea specială pe care o găsesc în complexul comercial. Moş Crăciun va premia cele mai frumoase scrisori, semnatarul primind chiar produsul pe care şi-l doreşte.

În plus, ERA Park le mai aminteşte orădenilor că Ţara Jucăriilor rămâne deschisă pentru copii până pe 7 ianuarie. Aici, în weekend, copiii se pot plimba cu Trenuleţul cu Broscuţe, iar între orele 16 şi 20 pot participa la atelierele de creaţie de jucării şi decoraţiuni de sărbători.

Ţara Jucăriilor cuprinde Ţinutul Cadourilor Uriaşe, Tărâmul Marionetelor, Ţinutul Soldăţeilor şi Ţara Dulciurilor, pline de jocuri şi surprize. Tot aici se găseşte şi Fabrica de Zahăr, unde îşi pot confecţiona singuri coifuri din zahăr colorat.