Nu ştiţi ce să-i cumpăraţi copilului cadou de Crăciun? Aflaţi care sunt cele mai cerute jucării în Bucureşti!

Căţelul de pluş mecanic care bea apă, aleargă şi face pipi este una dintre cele mai cerute jucării pentru acest Crăciun. Aceştia spun că părinţii îl cumpără în încercarea de a-şi responsabiliza copiii, iar faptul că jucăria costă 99 de lei, un preţ mic în comparaţie cu alte jucării, îi convinge pe părinţi.

Tot în ideea responsabilizării copiilor, părinţii optează şi pentru păpuşa care creşte în timp real. Atunci când i se apasă în palmă, jucăria vorbeşte, atenţionând copilul asupra faptului că îi este frig, vrea să se joace sau i s-a făcut foame. După ce este hrănită de două ori cu biberonul, păpuşa începe să crească, adică i se alungesc picioarele până atinge înălţimea de 61 de centimetri. În timp ce creşte spunând "Sunt o fetiţă mare!" . Când păpuşa spune "Mami, mi-e somn", copilul trebuie să o acopere cu păturica, iar ea va adormi, iar dacă spune "Mami, mi-e foame", ea trebuie hrănită cu biberonul. O astfel de păpuşă costă 160 de lei.

Pentru băieţi, cele mai solicitate jucării, sunt maşinuţele de spionaj cu telecomandă cu afişaj LCD color şi difuzor care permite să fie vizualizată şi auzită întreaga acţiune pe care o desfăşoară într-o încăpere. Maşinuţa de agent secret poate fi programată pentru vedere de noapte (vedere cyborg), având totodată funcţii de cartografiere a terenului. Aceasta poate memora trasee şi misiuni pentru a le putea reface când este nevoie. Jucăria are o memorie integrată de 8 MB, fiind prevăzută cu slot USB compatibil cu Mac (OSX) Windows (XP, Vista, Windows 7) şi Linux, pentru a putea fi descărcate pe computer imaginile surprinse de camerele foto şi video.