Jucătorul american de baschet Justin Carter (35 ani) a fost operat luni la genunchi în urma unei accidentări suferite în meciul pe care echipa sa, CSM CSU Oradea, l-a disputat la jumătatea lunii ianuarie la Constanța.

„Baschetbalistul american a fost diagnosticat cu o afecțiune în urma căreia s-a luat decizia de a-l supune unei operații. Potrivit diagnosticului, partea exterioară a meniscului s-a rupt, iar aceasta acționează ca un foarfece și există riscul de a provoca o tăiere a ligamentelor. Din acest motiv s-a luat decizia de a apela la intervenție chirurgicală prin care s-a curățat genunchiul și s-a reparat meniscul”, au scris reprezentanții clubului sportiv pe site-ul propriu. 

Intervenția chirurgicală desfășurată luni a decurs fără complicații. „Echipa medicală, condusă de către dr. Răzvan Melinte, care a efectuat operația, a recomandat repaos complet pentru o perioadă de o săptămână, după care va începe un program de terapie urmat/dublat de recuperare medicală. Carter va fi evaluat peste trei săptămâni de către dr. Melinte, iar în funcție de acest control se va lua decizia începerii programului de recuperare sportivă”, se mai arată pe csmoradea.ro.

Astfel, americanul Justin Carter devine indisponibil pentru o perioadă de aproximativ 6-8 săptămâni.

Jucător de pozițiile 1-2-3, Justin Carter parcurge primul sezon alături de CSM CSU Oradea. El a intrat pe teren în 24 de meciuri oficiale.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!