Componenţii echipei de fotbal FC Bihor şi-au continuat sâmbătă acţiunile cuprinse în cadrul programului "Mai mult decât fotbal". Însoţiţi de întreg staff-ul tehnic şi administrativ, jucătorii orădeni au vizitat şi cadorisit peste copiii de la centrele de recuperare şi plasament din Tinca, oferindu-le tuturor cadouri constând în dulciuri, cărţi de colorat şi îmbrăcăminte.

În total au fost vizitate cinci locaţii unde sunt plasaţi copiii cu dizabilităţi şi orfani instituţionalizaţi la Căsuţa "Sf. Nicolae", la Centrul de Plasament de tip familial "Casa Cireşarii" ori la Căsuţa Dalia. Au fost vizitaţi şi copiii de la Centrul de Plasament cu Dizabilităţi nr. 5, Modulul Iulia, pentru ca ultima oprire înainte de Primărie să fie consemnată la Căsuţa Speranţa a aceluiaşi Centru.

Pe tot parcursul traseului, componenţii clubului FC Bihor au fost însoţiţi de primarul comunei, Teodor Coste, care i-a condus apoi la Primărie, unde jucătorii formaţiei orădene i-au oferit edilului şi o minge cu autografele tuturor fotbaliştilor şi au făcut o poză de grup.

Cu excepţia portarului Fildan şi a jucătorilor Birtalan şi El Hadji (acesta din urmă fiind proaspăt căsătorit), la acţiune au fost prezenţi toţi jucătorii legitimaţi la echipa mare a clubului. Staff-ul tehnic a fost şi el complet, atât Gheorghe Ghiţ, cât şi preparatorul fizic Marius Marinău, alături de Alin Iova, fiind prezenţi. De asemenea, şi conducerea administrativă a fost reprezentată prin Cătălin Sărmăşan şi noul preşedinte, Şerban Ovidiu Morcan, însoţiţi de organizatorul de competiţii Doru Slatină.

"Prin acest gest al lor, componenţii clubului fanion de fotbal al judeţului au dorit să-şi aducă aminte şi de alţi semeni de-ai noştri, care, din păcate, trec prin greutăţi în viaţă, şi să sensibilizeze, în acelaşi timp, şi pe alţii să ofere un exemplu de generozitate", se arată într-un comunicat din partea clubului.

Mihai Anghel