După o săptămână de readaptare la efort, timp în care au fost efectuate şi vizitele medicale, fotbaliştii de la FC Bihor au intrat de luni seară în cantonament. Jucătorii pregătiţi de Alexandru Pelici se vor afla în stagiul centralizat de la Băile 1 Mai timp de 10 zile, până pe 31 ianuarie.

În perioada pregătirilor centralizate, jucătorii orădeni vor susţine câte două antrenamente pe zi, primul dimineaţa, constând în acumulări fizice, iar cel de-al doilea după-amiaza, cu mingea.

În total, lotul echipei FC Bihor din cantonament cuprinde 26 de jucători. Locul lui Sebastian Sfârlea, care şi-a reziliat contractual cu clubul, a fost luat de Lorincz Norbert, cel care iniţial nu figura pe lista pentru cantonament.

Lotul de jucători deplasat în cantonament este următorul: Mădălin Smaranda, Călin Fildan şi Alin Sălăjan - portari; Dorin Mihuţ, Cosmin Letan, Florin Lazăr, Claudiu Pascariu, Bogdan Mintaş, Sergiu Bactăr, Adam Achim, Răzvan Lupu şi Valentin Petricău - fundaşi; Sebastian Ianc, Mădălin Popa, Andrei Haş, Ciprian Străuţ, Ovidiu Bic, Ionuţ Ban, Lorincz Norbert şi Iulian Cuc - mijlocaşi; Lukacs Raymond, Cristian Cigan, Florin Pop, Adrian Hadăr, Lukacs Zsombor şi Denis Nichita - atacanţi.

"E o perioadă a pregătilor fizice. Aici se pune accentul pe acumulările fizice. Avem câte două antrenamente zilnic. Sper să ne pregătim cât mai bine, fiindcă ne aşteaptă un retur dificil. Avem şi câţiva jucători tineri, însă plecarea lui Sfârlea lasă un loc în echipă pe care va trebui să-l suplinim", a declarat antrenorul principal al orădenilor, Alexandru Pelici.

Pe de altă parte, meciul cu FC Botoşani, care trebuia să aibă loc duminică, 26 ianuarie, a fost contramandat, întrucât cele două echipe nu s-au înţeles asupra suprafeţei de joc pe care să evolueze. În aceste condiţii, primul amical pentru FC Bihor va avea loc marţi, 28 ianuarie, în compania echipei FC Hidişelul de Sus.