Echipa FC Bihor, împreună cu staff-ul administrativ şi tehnic, a participat marţi la campania de plantare de copaci, organizată de Administraţia Bazinală Apă (ABA) Crişuri. Fotbaliştii echipei fanion au plantat câteva sute de puieţi de sălcii pe malul pârâului Peţa, lângă Universitate.

"E o acţiune în cadrul săptămânii pe care o organizăm cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită pe 22 martie. Ştiu că sunt mulţi iubitori ai fotbalului în Oradea şi vreau să mulţumesc echipei că a răspuns invitaţiei, în ciuda frigului şi a vântului. Le-am şi spus fotbaliştilor că acela e om care face o casă, plantează un pom şi face un copil", a declarat directorul ABA Crişuri, Dumitru Voloşeniuc.

Preşedintele FC Bihor a subliniat că echipa îşi doreşte să se implice în activităţi extra-sportive. "E un gest simbolic, încercăm să plantăm un pom şi să dăruim o speranţă pentru viitor", a declarat Şerban Morcan, adăugând că tot lotul de jucători a ţinut să participe la eveniment.

"Am venit să ajutăm şi noi la plantarea copacilor. Sper să iasă ceva bun din mâinile noastre", a spus jucătorul Ionuţ Târnăcop.