În ciuda mobilizării de pe internet, la intrarea în oraş de pe Calea Aradului nu au fost decât câteva maşini de fani care au întâmpinat autocarul. În schimb, în faţa Primăriei, la ora 20, când era aşteptată sosirea fotbaliştilor, s-au strâns circa 400 de suporteri, la care s-au adăugat şi cei 50 de membri ai galeriei, întorşi împreună cu echipa, şi care au făcut împreună o atmosferă vie.

Bucuria revenirii în liga I, după o pauză de 7 ani, i-a mobilizat pe suporteri, care, timp de aproximativ 30 de minute, cât au rămas jucătorii la primărie, i-au aplaudat şi au cântat împreună cu ei. "Bihorul orice ar fi, noi mereu te vom iubi!", "Cinste lor, cinste lor! Cinste bihorenilor!", sau "Şi altă dată şi altă dată, o s-o facem şi mai şi mai lată!" sunt numai câteva din scandările fanilor "roş-albaştri", care au venit în faţa primăriei echipaţi cu tot arsenalul, de la şepci până la fulare în culorile clubului, precum şi cu diferite instrumente de sunet.

Nu au apucat să coboare bine din autocar, până ce jucătorii şi întreg staff-ul tehnic au fost înconjuraţi de fani, care au încins hora bucuriei împreună cu aceştia. A fost prilejul în care suporterii şi-au putut face din plin poze cu favoriţi.

Echipa orădeană a fost întâmpinată de oficialităţile oraşului, în frunte cu primarul Ilie Bolojan, care i-a invitat după aceea în balconul din sala mare a Primăriei. De acolo, aceştia pe au dat apoi tonul scandărilor. "Forţa e! Forţa Oradea e!" sau "FC Bihor! FC Bihor!" sunt scandările rostite la portavoce de jucătorii orădeni, în frunte cu portarul Călin Fildan, urmaţi apoi de publicul adunat în stradă.

Fanii nu l-au uitat nici pe patronul Marius Vizer, căruia i-au scandat numele. La fel, au scandat şi numele antrenorului Gheorghe Ghiţ, iar nici primarul Ilie Bolojan nu a fost ocolit: "Primare nu uita, Bihoru-i echipa ta!" au strigat suporterii, aluzie la susţinerea şi-n liga I a formaţiei bihorene.

După ce au coborât din balcon, jucătorii s-au pozat cu fanii, au încins o nouă horă şi apoi au urcat în autocar, plecând spre localul Queens, de pe strada Primăriei, unde sărbătoresc promovarea.