Judecători, jurişti, avocaţi, notari, grefieri şi executori judecătoreşti şi-au dat întâlnire, pe trei baze sportive din Oradea (Sănătatea, Ten Mar şi Voinţa), pentru a disputa meciurile ediţiei 2014 din, deja tradiţionalul, Trofeul Justiţiei. 12 "furioşi" au renunţat pentru câteva zile la robe şi au îmbrăcat echipamentul de tenis pentru a stabili şi în acest an pe "cel mai bun tenismen dintre justiţiari" dar şi pe "cel mai bun justiţiar dintre tenismeni".

Pentru ca fiecare participant să joace un număr cât mai mare de meciuri s-a jucat pe nivele valorice dar şi în sistem turneu.

Iată şi componenţa acestora:

Nivelul II: Szanto Zsolt, Mihai Văsuţ, Mircea Tiba şi Florin Olteanu;
Nivelul I: Irinel Dumitriu, Horia Ţiril, Vlad Munteanu, Dorin Popovici, Stelian Criste, Şerban Cighir, Ionică Calman şi Antik Levente.

"Meciuri disputate, presărate cu dialoguri spumoase în pauzele dintre game-uri, a fost trăsătura de bază a competiţiei. N-au lipsit, ca la orice competiţie, de la amatori la ATP, unele mingi controversate, dar toate aceste mici divergenţe s-au rezolvat pe cale amiabilă, spiritul de fair-play find la el acasă", a declarat Mircea Drăgoi, directorul CS Voinţa, unde s-a desfăşurat finala.

În semifinale judecătorul Antik Levente (foto stânga) a dispus de Dorin Popovici cu scorul de 6-3, 6-2, iar Ionică Calman l-a învins pe Vlad Munteanu cu 7-6 (9), 6-4. Deşi juristul Ionică Calman (foto dreapta) şi-a făcut un scop din a-l "detrona" pe Antik Levente, acesta nu s-a îndeplinit, doar în primul set al finalei păstrându-se echilibrul. Antik s-a impus cu scorul de 7-5, 6-0.