O delegaţie a clubului orădean LPS Bihorul a participat în perioada 23-24 septembrie la Arad, la o competiţie internaţională de judo pentru copii, unde au obţinut mai multe clasări pe podium.

La Cupa Aradului, competiţie cu caracter internaţional, antrenorii secţiei de judo de la LPS, Aurelian Fleisz şi Alexandru Goncearenko, au deplasat sportivi care au concurat la categoriile de vârstă U13 şi U11.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute la categoria sportivilor cu vârsta până în 13 ani, unde au fost cucerite 4 locuri I, un loc II şi o poziţie pe treapta a III-a.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la această categorie s-au situat: Răzvan Stoica, la 30 kg, Bogdan Argyelean, la 34 kg, Darius Mudura, în limitele categoriei 38 kg, şi Laurenţiu Mezei, la 50 kg. Locul secund a fost obţinut de Florin Suciu, la +55 kg, iar poziţia a III-a de către Denis Alexandrache, la 38 kg. La categoria de greutate de 38 de kg, pe locul V s-a situat un alt orădean, Cristian Botnaru.

La U13, în clasamentul general pe echipe, formaţia LPS Bihorul s-a situat pe primul loc.

La categoria de vârstă de 11 ani, orădenii au cucerit un loc I, prin Dominic Ludescher, în cadrul categoriei 34 kg. La aceaşi categorie de greutate, Alex Popa a ocupat locul II, poziţia secundă revenindu-i şi lui Kasziba David, în limitele categoriei 50 kg. Tot la 50 kg, Dragoş David a ocupat locul V.

În ierarhia finală pe echipe, la U11, orădenii au ocupat poziţia a II-a.