Trei sportivi ai secţiei de judo de la CSS LPS Liberty Oradea au participat în perioada 15-17 iunie în Ungaria, la Gyor, la întrecerile Cupei Europene U15.

Dintre rezultatele elevilor antrenorului Aurelian Ciprian Fleisz, cea mai bună performanţă a obţinut-o Vlad Luncan, situat al II-lea, în cadrul categoriei 40 kg.

Ceilalţi doi, deşi au avut evoluţii apreciate, nu au reuşit să urce pe podium. Astfel, Darius Mudura s-a situat al V-lea în cadrul aceleiaşi categorii de greutate, de 40 kg, iar Szalacsi George a ocupat locul V la 45 kg.

În aceeaşi perioadă, o altă delegaţie a secţiei de judo de la LPS CSS Liberty, condusă de antrenorul Alexandru Goncearenco, a participat în localitatea Gura Humorului, la întrecerile Finalei Campionatului Naţional Individual de copii U13 şi la cele ale Finalei Campionatului Naţional pe echipe Euroregiuni U13.

În urma desfăşurării acestor întreceri, la individual, orădenii au obţinut un loc III, prin Andrei Corb, la 55 kg, şi două locuri V, prin Alexandru Popa, la 34 kg, şi Ludescher Dominic, în limitele categoriei 38 kg. În competiţia pe echipe, formaţia orădeană s-a clasat a III-a.