În acest sfârşit de săptămână, de vineri până duminică, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" din Oradea se desfăşoară cel de-al doilea şi ultimul turneu final al Campionatului Naţional de polo pe apă juniori III.

La turneul la care mai participă cinci echipe, pe lângă gazdele de la CS Crişul, CSS 3 Bucureşti, Rapid Bucureşti, CER Bucureşti, AMEFA Arad şi CSM Oradea, jucătorii echipei CS Crişul sunt favoriţi, având în vedere faptul că în primul turneu, desfăşurat în Capitală, s-au impus în toate cele cinci partide.

În prima confruntare, CS Crişul o are ca adversară pe CSS 3 Bucureşti, în meciul al doilea se va confrunta cu Rapid, în etapa a III-a cu CER Bucureşti, în runda a IV-a cu CSM Oradea, iar în ultimul joc cu formaţia CER Bucureşti.

Echipa orădeană CS Crişul este pregătită de antrenorul Ciprian Câmpianu, dar la turneul de la Bucureşti a fost condusă de Eugen Băjenaru, Câmpinanu, care este şi secundul naţionalei, fiind în acea perioadă la Jocurile Olimpice de la Londra.

În cazul în care orădenii de la Crişul îşi vor adjudeca titlul naţional, atunci, după seniori, juniorii I, juniorii II şi echipa feminină, tânără formaţie de pe Crişul Repede va întregi un palmares de excepţie în acest an pentru polo-ul orădean, acela de a cucerii toate titlurile naţionale posibile, de la juniori şi seniori.