Echipa de juniori B a clubului FC Bihor şi-a continuat sâmbătă parcursul în actualul sezon al Campionatului Naţional. La Stadionul Motorul, elevii antrenorului Adrian Sorin Todea au primit replica formaţiei LPS Banatul Timişoara, un adversar pe care l-au întâlnit într-un moment nefericit, cu diferite probleme de lot.

După o primă repriză echilibrată, în care orădenii au ratat câteva ocazii, dar şi un penalty, s-a intrat în pauză cu scor egal, 0-0, însă în partea secundă bănăţenii au reuşit să înscrie, iar mai apoi să se desprindă şi în final să câştige clar, cu scorul de 4-0.

Meciul a contat pentru runda a 14-a şi a adus, astfel, prima înfrângere pentru tinerii jucători orădeni după o serie de şapte victorii consecutive.

De precizat faptul că antrenorul Adrian Todea a putut folosi în acest joc doar doi jucători născuţi în anul 1999, restul fiind din 2000, pe când oaspeţii s-au bazat în mare parte pe jucători de 99.

Un moment important al jocului s-a produs când mai erau zece minute din prima repriză şi când orădenii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă. Aceasta a fost executată de Cioloş. A respins portarul, mingea a ajuns la Balog, care a reluat în bară.

Bihorenii au trecut, astfel, pe lângă deschiderea scorului, iar în partea a doua au fost surprinşi de patru ori şi pe fondul unor probleme în defensiva orădeană, după câteva accidentări, fapt care l-a făcut pe antrenorul Todea să improvizeze cu jucători care au evoluat mai puţin pe aceste posturi.

De la început, în această dispută, pentru FC Bihor au jucat: Egri – Hălmăgean, Ş. Man, Panti, Ţârtea – Jurj, D. Haş, Beiuşeanu, Scripnik – Cioloş – Al. Talpoş. Pe parcurs au mai intrat: Balog, Junc, Cristea şi S. Talpoş.

În pofida înfrângerii, echipa orădeană îşi păstrează poziţia secundă a clasamentului, iar în etapa viitoare, ultima din această stagiune, juniorii B de la FC Bihor au programat meci în deplasare, la Drobeta Turnu Severin, în compania formaţiei locale, Frontiera, sâmbătă, 5 decembrie.