Echipa de juniori B a clubului FC Bihor şi-a continuat cu succes parcursul în cadrul Campionatului Naţional, obţinând o nouă victorie, cea de-a şaptea consecutivă din acest sezon.

În cadrul etapei a XIII-a din seria vestică a Campionatului Naţional, jucătorii orădeni, pregătiţi de antrenorul Adrian Sorin Todea, au primit sâmbătă, la Stadionul Motorul, replica formaţiei CS Simeria, într-un joc derby al rundei, având în vedere că s-au întâlnit echipele de pe poziţiile II şi III.

În pofida faptului că se anunţa un joc foarte echilibrat, FC Bihor a reuşit să se impună clar, cu scorul de 4-0, după ce la pauză conducea cu 1-0. Golurile au fost marcate de Hălmăgean, Alex Talpoş, de două ori, şi Oct. Cristea.

"A fost un meci bun, cu o dominare totală din partea noastră în repriza a doua, pe fondul căderii fizice a adversarului. În prima repriză ei ne-au pus ceva probleme, dar noi am reuşit să marcăm, ne-am descătuşat apoi după pauză şi pe lângă golurile marcate am ratat şi alte ocazii. Felicit băieţii pentru că au ajuns la cea de-a şaptea victorie consecutivă. Au reuşit să ţină ştacheta sus şi ne menţinem pe poziţia a doua a clasamentului", a declarat, după partidă, antrenorul orădean Adrian Todea.

De altfel, la finalul jocului, tehnicianul orădean a fost felicitat de omologul de la Simeria, acesta remarcând că "FC Bihor este cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până acum".

În această partidă Adrian Todea a început cu echipa: Ruska – Vlăduţ, Bărcaş, Panti, Ţârtea – Scripek, Man, D. Haş, Hălmăgean – Cioloş – Al. Talpoş. Pe parcurs au mai intrat însă şi: Jurj, Oct. Cristea, Balog, Duluş şi Seb. Talpoş.

Etapa a XIII-a a fost şi ultima a turului de campionat. La sfârşitul acestei prime părţi, juniorii B ai FC Bihor au acumulat 26 de puncte, după obţinerea a 8 victorii şi a 2 rezultate de egalitate, fiind învinşi doar de două ori în cele 12 partide. Într-o etapă au avut liber.

Ca urmare a acestei linii de clasament, echipa orădeană ocupă locul II, după Centrul de Excelenţă Timişoara şi înaintea celor de la CS Simeria.

În această toamnă mai sunt programate însă două etape din retur, sâmbătă, 28 noiembrie, FC Bihor urmând să evolueze tot pe teren propriu cu LPS Banatul Timişoara, iar apoi, pe 5 decembrie, la Drobeta Turneu Severin, în compania formaţiei locale Frontiera.

De precizat faptul că părinţii copiilor de la această grupă se implică pentru susţinerea echipei FC Bihor în organizarea jocurilor de pe teren propriu, dar şi pentru efectuarea deplasărilor la jocurile de pe teren străin.