Echipa de juniori B a CF Liberty a pierdut joi şi cel de-al doilea meci pe care l-a disputat la turneul semifinal al Campionatului Naţional, care se desfăşoară la Ploieşti.

În etapa a doua a turneului, elevii antrenorului Halasz Laszlo au întâlnit formaţia gazdă, Astra, echipă de care au fost învinşi însă cu scorul de 5-0, după ce la pauză gazdele conduceau cu 1-0.

A fost un joc interesant, cu Liberty începând mai bine şi dominând primele 20 de minute, numai că a fost surprinsă apoi de un gol, reuşit cu latul de la 30 de metri de ploieşteni, pe o gravă greşeală a portarului.

Golul primit i-a demoralizat pe bihoreni care au avut şi ghinionul de a avea trei accidentaţi apoi, pe Morariu, Miholca şi Crişan, care până la pauză, în interval de 5-6 minute, au trebuit schimbaţi, în locul lor intrând Cotrău, Buz şi Bîgiu.

Cei trei nou-intraţi nu au reuşit să revitalizeze jocul, ba dimpotrivă situaţia s-a înrăutăţit. În repriza a doua, deşi bihorenii au atacat mai mult, gazdele au fost cele care au mai marcat, pe contraatac, astfel că cei de la Astra au înscris gol după gol, până s-a ajuns la 5-0, scor cu care s-a încheiat jocul.

Tehnicianul echipei Liberty, Halasz, a început partida cu echipa: Fila - Cherecheş, Morariu, Tonko, Vlad - Sîrbu, Tomuţ, Miholca - Mureşan, Gabor şi Crişan. Pe parcurs i-a mai introdus însă şi pe: Buz, Măierean, Maria, Bîgiu şi Cotrău.

În celălalt meci din etapa a II-a a turneului, LPS Iaşi a dispus la loviturile de departajare de LPS Banatul Timişoara, după ce la finele timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 2-2.

În clasament, Liberty ocupă locul IV, după două etape, fără nici un punct, în timp ce în frunte se situează LPS Iaşi, cu 5 puncte, LPS Banatul Timişoara, cu 4, şi Astra Ploieşti, cu 3 puncte.

În ultima etapă, Liberty se va confrunta cu LPS Banatul Timişoara, iar LPS Iaşi o va avea ca adversară pe echipa gazdă, Astra Ploieşti.