Deşi au jucat în deplasare, pe terenul unei contracandidate pentru ocuparea primelor locuri ale clasamentului, juniorii B de la CF Liberty şi-au continuat duminică parcursul victorios din campionat, cu un nou succes, repurtat de data aceasta la Cluj Napoca, pe terenul celor de la universitatea.

La capătul unui joc echilibrat, ce a contat pentru etapa a IX-a, elevii lui Halasz s-au impus cu scorul de 2-0, după ce la pauză conduceau cu 1-0. Golurile au fost marcate de Asandului şi Vlad.

Deşi disputa a fost în general echilibrată, jucătorii bihoreni şi-au creat cele mai multe ocazii, dintre care pe două au reuşit să le fructifice.

De precizat faptul că Liberty a evoluat din minutul 46 în inferioritate numerică, Vlad fiind eliminat pentru cumulul de cartonaşe galbene. De asemenea, în prima repriză, mijlocaşul Miholca s-a accidentat încă din minutul 8, trebui d să fie înlocuit.

De la început, la Cluj, au evoluat pentru Liberty: Fila - Vlad, Tonko, Morariu, Asandului - Mureşan, Miholca, Tomuţ, Sîrbu - Laposi şi Gabor. Pe parcurs au mai întrat însă şi: Pirtea, Cotrău, Buz, Măierean şi Bîgiu.

"Felicit grupul pentru efortul depus. Este o victorie muncită, o victorie meritată", a declarat, după joc, tehnicianul Halasz Laszlo.

În urma acestei victorii, Liberty şi-a consolidat prima poziţie a clasamentului, cu 25 de puncte, având 8 victorii şi un singur rezultat de egalitate, dar şi un golaveraj de invidiat, 37-1.

Pe locul II se află LPS Satu Mare, cu 22 de puncte, pe poziţia a III-a, UTA, cu 19 puncte, iar pe IV, a coborât Universitatea Cluj, cu 18 puncte.

În etapa viitoare, duminică, 11 noiembrie, CF Liberty va primi la Salonta replica celor de la LPS Bihorul, echipă situată pe locul VI. Ca de obicei, jocul va debuta de la ora 14.