În urma tragerii la sorţi, efectuată luni dimineaţă la sediul clubului FC Bihor pentru componenţa celor două grupe ale turneului semifinal al Campionatului Naţional de fotbal juniori C, pe care clubul orădean îl organizează în această săptămână la stadionul din Borş, a reieşit faptul că echipa bihoreană, antrenată de Călin Cheregi, va avea parte de cei mai dificili adversari posibili.

Practic, tinerii fotbalişti ai echipei FC Bihor, care au avut un parcurs ireproşabil până la această fază a competiţiei au fost repartizaţi la turneul de la Borş în "grupa morţii", alături de cele mai valoroase competitoare participate la această serie a fazei semifinale, Dinamo Bucureşti şi Academia de Fotbal "Gică Popescu" Craiova.

În grupa B au fost repartizate out-sidere-le turneului, ACU Arad, Gaz Metan Mediaş şi Şoimii Romulii (jud. Bistriţa).

Luni, în prima zi cu jocuri, tinerii fotbalişti orădeni vor avea liber, urmând ca marţi să întâlnească echipa Academiei "Gică Popescu", iar miercuri, formaţia bucureşteană Dinamo. Ambele confruntări sunt programate de la aceaşi oră, 16.30.

Echipele clasate pe primul loc în cele două grupe vor disputa, vineri, finala turneului, iar câştigătoarea finalei se va califica pentru ultima fază a Campionatului Naţional.


Programul turneului de la Borş în primele două zile:

Luni, 27 iunie

Ora 16.30 Grupa A Dinamo Buc. - Academia "Gică Popescu"
Ora 18.00 Grupa B ACU Arad - Şoimii Romulii

Marţi, 28 iunie

Ora 16.30 Grupa A Academia "Gică Popescu" - FC Bihor
Ora 18.00 Grupa B Şoimii Romulii - Gaz Metan Mediaş