Echipa de juniori C a FC Bihor s-a aflat la un pas de calificarea în finala mare a Campionatului Naţional, fiind depăşită în semifinale de CFR Cluj doar după executarea loviturilor de departajare.

În finala mică, disputată duminică dimineaţă la Mogoşoaia, orădenii antrenaţi de Ovidiu Lazăr au cedat cu 1-2 în faţa echipe de juniori C a clubului Steaua Bucureşti.

Steliştii au deschis scorul, însă FC Bihor a reuşit să egaleze prin Bogdan. Victoria a revenit însă celor de la Steaua, care au marcat golul victoriei în repriza secundă.

"Asta este, ne-a bătut Steaua, nu orice echipă. N-am jucat deloc rău, dar au existat absenţe în echipa noastră, iar acest aspect s-a văzut. Îi felicit pe băieţii mei pentru jocul prestat în întreaga campanie şi consider că, dacă am fi avut puţin noroc, azi puteam fi medaliaţi cel puţin cu argint", a declarat antrenorul Ovidiu Lazăr.

Competiţia a fost câştigată de echipa lui Gică Hagi, Viitorul Constanţa, care, în finala mare, a umilit pe CFR Cluj, cu 6-0. FC Bihor a ocupat în ierarhia finală locul patru.


Campionatul Naţional de juniori C

Semifinala 1: Steaua - Viitorul Constanţa 0-0 (2-3 la 11 metri)
Semifinala 2: FC Bihor - CFR Cluj 1-1 (4-5 la 11 metri)

Finala mică: FC Bihor - Steaua 1-2
Finala mare: Viitorul Constanţa - CFR Cluj 6-0


Clasament final:
1. Viitorul Constanţa
2. CFR Cluj
3. Steaua
4. FC BIHOR