Miercuri, în etapa a III-a (ultima a fazei grupelor) din turneul semifinal al Campionatului Naţional de fotbal juniori C, de la Borş, echipa orădeană a clubului organizator, FC Bihor, a înregistrat şi cea de-a doua înfrângere, scor final 1-3, la pauză 1-1, în faţa bucureştenilor de la Dinamo, după ce marţi tinerii jucători "roş-albaştri" au cedat la limită, cu 0-1, în faţa formaţiei Academiei de Fotbal "Gică Popescu" din Craiova, încheind, astfel, pe ultimul loc în grupă.

La capătul unui joc echilibrat, în care dinamoviştii s-au dovedit a fi mai lucizi, aceştia din urmă au reuşit să se impună la o diferenţă de două goluri, prin reuşitele consemnate în minutele 12, din penalty, 40 şi 64, şi acest din urmă gol fiind reuşit tot prin transformarea unei lovituri de pedeapsă. Pentru FC Bihor a marcat Cristofer Sas, în minutul 18, în timp ce Adrian Petricău a ratat o lovitură de la 11 metri.

În această dispută FC Bihor a avut următoarea componenţă: I. Pop - Ad. Petricău, G. Mangra, S. Mărcuţ, Szabo C. - S. Borşa, S. Sălăgean, C. Sas, G. Morna (R. Buhaş) - V. Petricău, I. Groza (I. Ban). Antr. Călin Cheregi

De precizat că la această competiţie, la victoria obţinută în timpul regulamentar de joc s-au acordat 4 puncte, la victoria obţinută la loviturile de departajare, 2 puncte, la înfrangerea suferită la loviturile de departajare, 1 punct, iar la înfrângerea în timpul regulamentar de joc, niciun punct.

Un meci se desfăşoară pe durata a doua reprize a câte 35 de minute.

Joi este zi de pauză, urmând ca vineri, de la ora 10, să se desfăşoare finala, între echipele situate pe primul loc în cele două grupe, Academia de Fotbal "Gică Popescu" Craiova şi ACU Arad.

Clasamentul final al grupei A arată astfel:

1. Academia "Gica Popescu" 8 puncte
2. Dinamo Bucureşti 4 puncte
3. FC Bihor 0 puncte

În cadrul grupei B, în ultima etapă, miercuri, ACU Arad a învins clar, cu scorul de 3-0 echipa Gaz Metan Mediaş şi s-a calificat în finala de vineri dimineaţă.

Clasament final grupa B:

1. ACU Arad 8 puncte
2. Gaz Metan Mediaş 2 puncte
3. Şoimii Romulii (jud. Bistriţa) 1 punct