Echipa de juniori C a clubului FC Bihor Oradea a fost învinsă în primul joc pe care l-a susţinut la Borş, marţi seară, la turneul semifinal al Campionatului Naţional.

În etapa a doua a grupei A, tinerii jucători bihoreni au fost învinşi cu scorul de 1-0 (0-0) de echipa Academiei de Fotbal "Gică Popescu" din Craiova. Unicul gol al întâlnirii l-a reuşit Armand Svichi, în minutul 64.

Antrenorul Călin Cheregi a trimis de la început formula: Pop - Ad. Petricău, Mangra, Mărcuţ, Szabo - Borşa, Val. Petricău, Sălăgean, Sas - Groza, Mune. Au mai intrat Szucs şi B. Popa.

Cum în primul joc al grupei, echipa olteană a învins luni, în prima zi, cu scorul de 4-2 formaţia Dinamo, aceasta şi-a asigurat deja prezenţa în finala turneului, programată vineri, de la ora 10.

Orădenii se vor lupta acum, miercuri, de la ora 16.30, pentru locul al doilea în grupă, cu bucureştenii de la Dinamo.

În cealaltă grupă, după două etape, pe primul loc se află echipa arădeană ACU, cu 4 puncte, care, în prima rundă, a învins formaţia Şoimii Romulii din judeţul Bistriţa, cu scorul de 4-2. Pe locul al II-lea, Gaz Metan Mediaş, cu 2 puncte, învingătoare marţi, după loviturile de departajare, cu scorul de 4-3, în faţa bistriţenilor de la Romulii.

Miercuri seară, de la ora 18, se va decide şi cea de-a doua finalistă a turneului, în jocul ce va opune echipele Gaz Metan Mediaş şi ACU Arad.

Câştigătoarea din finala de vineri va obţine accesul pentru ultima fază a Campionatului Naţional, programată pe 5 iulie, în Capitală.