Echipa de juniori D a clubului FC Bihor a cedat, marţi, cu scorul de 0-3, partida pe care a susţinut-o la Timişoara, în etapa a II-a a turneului semifinal al Campionatului Naţional rezervat jucătorilor născuţi în anul 2002.

Elevii antrenorului Lucian Ulici au întâlnit formaţia locală LPS Banatul, cedând surprinzător de clar, după ce la pauză gazdele conduceau cu 1-0.

A fost un joc mai slab pentru orădeni decât în prima confruntare, cu Dinamo. La scorul de 0-1, antrenorul Lucian Ulici a efectuat mai multe schimbări, a mizat pe cartea atacului, însă orădenii au mai fost surprinşi de două ori pe contraatac şi astfel au cedat la un scor destul de sever.

Tehnicianul Ulici a început jocul cu echipa: Eduard Beke – Patrick Andras, Andrei Borma, Loren Ioviţă, Patrik Blăgea (ctp.), Horia Beiuşanu, Răzvan Pop, Vlad Costea şi Alex Săutiuţ. Pe parcurs au mai intrat: Nadin Herman – Denis Tiponuţ, Florin Pătraşcu, Flaviu Bălan şi Andrei Farcaş.

Cum în celălalt meci al etapei a II-a, FC Vaslui a învins formaţia Dinamo cu scorul de 3-2, echipa moldoveană şi-a asigurat deja calificarea pentru finala Campionatului Naţional, nemaiputând să cedeze primul loc al turneului.

Miercuri este zi de pauză, iar joi sunt programate meciurile din ultima etapă a turneului. FC Bihor va juca din nou de la ora 9.30, cu FC Vaslui, iar mai apoi, de la ora 11.30, LPS Banatul se va confrunta cu Dinamo Bucureşti.